30. april 2024 14:00 til 30. april 2024 22:00.
Tilmeldingsfrist: 26. april 2024 23:59 (for sent)
Lokation: Gunnar Clausens Vej 26, 8260 Viby J / Nygaard
Beskrivelse:
Goddag mine gutter og gutinder! Tiden er nu igen til at vi vil drage mod Aarhus Bryghus, for at lære om den ædle kunst at brygge øl, og nok også smage på nogle af disse. Det går ned på Aarhus Bryghus tirsdag d. 30/4. Vi vil tage afsted fælles fra Nygaard-trappen kl. 14:00, og tage letbanen til Viby . Man er også velkommen til at møde op ved Aarhus Bryghus, hvor man så skal være senest kl. 15:00, men jeg vil ikke være ansvarlig for folk der farer vild. Vi vil være færdige derude kl. 17:30, hvorefter der vi vil drage tilbage til Katrinebjerg, spise en sandwich, se Thomas og Tim, og måske også drikke en øl. Glæder mig til at se en masse af jer! \\Hvor går turen hen? Aarhus Bryghus! AHHH
Du er ikke logget ind som bartender og kan derfor ikke tilmelde dig events. Klik for at logge ind.
Navn | Transport | Brød til sandwich | Fyld til sandwich |
---|---|---|---|
Alexander Friis Sommer | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kalkun chorizo & Jalapeños & Chili |
Anders Bruun Severinsen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Bacon |
Andreas H. H. Hansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Surdej m. græskarkerner | Æg & Tomat & Avocado (vegetar) |
Benjamin Wen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Surdej m. græskarkerner | Norsk laks & Rygeostecreme |
Casper Rysgaard | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Glutinfrit | Norsk laks & Dild & Rødløg |
Emil Hasseltoft Kjær Hansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Bacon |
Emil Sixhøj Mors | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Serranoskinke & Mozzarella |
Johan Enevoldsen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Basilikumpesto |
My Bang | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Basilikumpesto |
Simon Dohn | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Surdej m. græskarkerner | Norsk laks & Rygeostecreme |
Søren Kjærsgaard | Jeg kommer selv derud | Surdej m. græskarkerner | Norsk laks & Rygeostecreme |
Tobias Tophøj Johansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Bacon |
Oprettet 18 Mar, 2025
Opdateret 15 Apr, 2025