April 30, 2024, 2 p.m. to April 30, 2024, 10 p.m..
Registration deadline: April 26, 2024, 11:59 p.m. (too late)
Location: Gunnar Clausens Vej 26, 8260 Viby J / Nygaard
Description:
Goddag mine gutter og gutinder! Tiden er nu igen til at vi vil drage mod Aarhus Bryghus, for at lære om den ædle kunst at brygge øl, og nok også smage på nogle af disse. Det går ned på Aarhus Bryghus tirsdag d. 30/4. Vi vil tage afsted fælles fra Nygaard-trappen kl. 14:00, og tage letbanen til Viby . Man er også velkommen til at møde op ved Aarhus Bryghus, hvor man så skal være senest kl. 15:00, men jeg vil ikke være ansvarlig for folk der farer vild. Vi vil være færdige derude kl. 17:30, hvorefter der vi vil drage tilbage til Katrinebjerg, spise en sandwich, se Thomas og Tim, og måske også drikke en øl. Glæder mig til at se en masse af jer! \\Hvor går turen hen? Aarhus Bryghus! AHHH
You are not logged in as a bartender and therefore cannot register for events. Click here to log in
Name | Transport | Brød til sandwich | Fyld til sandwich |
---|---|---|---|
Alexander Friis Sommer | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kalkun chorizo & Jalapeños & Chili |
Anders Bruun Severinsen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Bacon |
Andreas H. H. Hansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Surdej m. græskarkerner | Æg & Tomat & Avocado (vegetar) |
Benjamin Wen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Surdej m. græskarkerner | Norsk laks & Rygeostecreme |
Casper Rysgaard | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Glutinfrit | Norsk laks & Dild & Rødløg |
Emil Hasseltoft Kjær Hansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Bacon |
Emil Sixhøj Mors | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Serranoskinke & Mozzarella |
Johan Enevoldsen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Basilikumpesto |
My Bang | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Basilikumpesto |
Simon Dohn | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Surdej m. græskarkerner | Norsk laks & Rygeostecreme |
Søren Kjærsgaard | Jeg kommer selv derud | Surdej m. græskarkerner | Norsk laks & Rygeostecreme |
Tobias Tophøj Johansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Lys Rustica | Kyllingbryst & Bacon |
Created 18 Mar, 2025
Updated 15 Apr, 2025