Go back

April 30, 2024 - Ølsmagning på Aarhus Bryghus #

April 30, 2024, 2 p.m. to April 30, 2024, 10 p.m..

Registration deadline: April 26, 2024, 11:59 p.m. (too late)

Location: Gunnar Clausens Vej 26, 8260 Viby J / Nygaard

Description:

Goddag mine gutter og gutinder! Tiden er nu igen til at vi vil drage mod Aarhus Bryghus, for at lære om den ædle kunst at brygge øl, og nok også smage på nogle af disse. Det går ned på Aarhus Bryghus tirsdag d. 30/4. Vi vil tage afsted fælles fra Nygaard-trappen kl. 14:00, og tage letbanen til Viby . Man er også velkommen til at møde op ved Aarhus Bryghus, hvor man så skal være senest kl. 15:00, men jeg vil ikke være ansvarlig for folk der farer vild. Vi vil være færdige derude kl. 17:30, hvorefter der vi vil drage tilbage til Katrinebjerg, spise en sandwich, se Thomas og Tim, og måske også drikke en øl. Glæder mig til at se en masse af jer! \\Hvor går turen hen? Aarhus Bryghus! AHHH

Sign up

You are not logged in as a bartender and therefore cannot register for events. Click here to log in

Name Transport Brød til sandwich Fyld til sandwich
Alexander Friis Sommer Jeg tager med fra Katrinebjerg Lys Rustica Kalkun chorizo & Jalapeños & Chili
Anders Bruun Severinsen Jeg tager med fra Katrinebjerg Lys Rustica Kyllingbryst & Bacon
Andreas H. H. Hansen Jeg tager med fra Katrinebjerg Surdej m. græskarkerner Æg & Tomat & Avocado (vegetar)
Benjamin Wen Jeg tager med fra Katrinebjerg Surdej m. græskarkerner Norsk laks & Rygeostecreme
Casper Rysgaard Jeg tager med fra Katrinebjerg Glutinfrit Norsk laks & Dild & Rødløg
Emil Hasseltoft Kjær Hansen Jeg tager med fra Katrinebjerg Lys Rustica Kyllingbryst & Bacon
Emil Sixhøj Mors Jeg tager med fra Katrinebjerg Lys Rustica Serranoskinke & Mozzarella
Johan Enevoldsen Jeg tager med fra Katrinebjerg Lys Rustica Kyllingbryst & Basilikumpesto
My Bang Jeg tager med fra Katrinebjerg Lys Rustica Kyllingbryst & Basilikumpesto
Simon Dohn Jeg tager med fra Katrinebjerg Surdej m. græskarkerner Norsk laks & Rygeostecreme
Søren Kjærsgaard Jeg kommer selv derud Surdej m. græskarkerner Norsk laks & Rygeostecreme
Tobias Tophøj Johansen Jeg tager med fra Katrinebjerg Lys Rustica Kyllingbryst & Bacon

Created 18 Mar, 2025
Updated 15 Apr, 2025