24. april 2023 15:00 til 24. april 2023 18:30.
Tilmeldingsfrist: 23. april 2023 23:59 (for sent)
Lokation: Helsingforsgade 12
Beskrivelse:
Goddag mine gutter og gutinder! Tiden er nu igen til at vi vil drage mod Aarhus Bryghus, for at lære om den ædle kunst at brygge øl, og nok også smage på nogle af disse. Det går ned på Aarhus Bryghus d. 24/4. Vi vil tage afsted fælles fra Nygaard-trappen kl. 15:00, og tage letbanen til Viby . Man er også velkommen til at møde op ved Aarhus Bryghus, hvor man så skal være senest kl. 16:00, men jeg vil ikke være ansvarlig for folk der farer vild. Vi vil være færdige derude kl. 18:30, hvorefter der vi vil drage tilbage til Katrinebjerg, spise en sandwich, se Thomas og Tim, og måske også drikke en øl. Glæder mig til at se en masse af jer! \\Hvor går turen hen? Aarhus Bryghus! Ahhh
Du er ikke logget ind som bartender og kan derfor ikke tilmelde dig events. Klik for at logge ind.
Navn | Transport | Fyld til sandwich | Brød til sandwich |
---|---|---|---|
Anders Bruun Severinsen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Kyllingbryst & Bacon | Lys Rustica |
Andreas H. H. Hansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Æg & Tomat & Avocado (vegetar) | Surdej m. græskarkerner |
Mathias Kjeldbjerg | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Kyllingbryst & Basilikumpesto | Lys Rustica |
Rasmus Graversgaard Pedersen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Tun & Æg & Rødløg | Surdej m. græskarkerner |
Rasmus Vølund Hansen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Kalkun chorizo & Jalapeños & Chili | Surdej m. græskarkerner |
Simon Dohn | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Mozzarella & Soltørret tomat (vegetar) | Grov fuldkorn |
Sofie Kirk Nielsen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Kalkun chorizo & Jalapeños & Chili | Lys Rustica |
Victor Vernstrøm Isachsen | Jeg tager med fra Katrinebjerg | Kyllingbryst & Bacon | Grov fuldkorn |
Oprettet 18 Mar, 2025
Opdateret 15 Apr, 2025